गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई

गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई
ज्यामे बैठ चलो मेरे भाई

ना में लेउ भाड़ो किरायों ना मजदूरी मेरा भाई
इण गाड़ी में वो नर जावे जिण ने बाबो बुलाई
गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई

इण गाड़ी में ना बेलिया ना घोडा मेरा भाई
धर्मी नर गोता नहीं खावेपापी पूछे नाई
गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई

इण गाड़ी में भूख लगे ना नाही प्यास मेरे भाई
तन की सूद बुद सब भुलावे फ़िकर नहीं मेरा भाई
गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई

इण गाड़ी में लाछा सुगना बैठी डाली बाई
हरजी भाटी चवर ढुलावे ज्यारा नाम होया जग माई
गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई

साची बात बताई पारासर ,नर दल मेरा भाई
गलती वे तो माफ़ी दीज्यो ,गावे नरेश भाई

Gaadi Mhari Sidhi Runicha Jaae
Jyame Baith Chalo Mere Bhai

Na Mein Leu Bhado Kirayo Na Majaduri Mera Bhai
In Gaadi Mein Vo Nar Jave Jin Ne Babo Bulai
Gaadi Mhari Sidhi

In Gaadi Mein Na Beliya Na Ghoda Mera Bhai
Dharmi Nar Gota Nahin Khavepaapi Puchhe Nai
Gaadi Mhari Sidhi

In Gaadi Mein Bhukh Lage Na Nahi Pyaas Mere Bhai
Tan Ki Sud Bud Sab Bhulave Fikar Nahin Mera Bhai
Gaadi Mhari Sidhi

In Gaadi Mein Lachha Sugana Baithi Dali Bai
Haraji Bhati Chavar Dhulave Jyara Nam Hoya Jag Mai
Gaadi Mhari Sidhi

Sachi Bat Batai Parasar Nar Dal Mera Bhai
Galati Ve To Mafi Dijyo Gave Naresh Bhai

Leave a Reply