तुम मेरी राखो लाज हरि

तुम मेरी राखो लाज हरि हिंदी लिरिक्स

तुम मेरी राखो लाज हरि
तुम जानत सब अन्तरयामी
करनी कछु न करी
तुम मेरी राखो लाज हरि
औगुन मोसे बिसरत नाहीं
पल चिन घरी घरी
तुम मेरी राखो लाज हरि दारा,

तुम मेरी राखो लाज हरि
तुम जानत सब अन्तरयामी
करनी कछु न करी
तुम मेरी राखो लाज हरि

औगुन मोसे बिसरत नाहीं
पल चिन घरी घरी
तुम मेरी राखो लाज हरि

दारा, सुत, धन, मोह लिये हौं
सुध बुध सब बिसरी
अब मोरी राखो लाज हरि

सूर पतित को बेगि उबारो
अब मोरी नांव भरी
तुम मेरी राखो लाज हरि

Tum mori rakho laaj Hari English Lyrics

Tum Meri Raakho Laaj Hari
Tum Jaanat Sab Antaryaami
Karni Kachhu Naa Kari
Tum Meri Raakho Laaj Hari

Augun Mose Bisrat Naahi
Pal Chhin Ghari Bhari
Tum Meri Raakho Laaj Hari

Dara Sut Dhan Moh Liye Ho
Sudh Budh Sab Bisari
Ab Mori Rakho Laaj Hari

Sur Patit Ko Begi Ubaaro
Ab Mori Naav Bhari
Tum Meri Raakho Laaj Hari

Leave a Reply