म्हारे रात तो सपने में आया आया रामापीर जी

नूनी चारा मरगासी
आयो दौड़ो आयो दौड़ो
लीलो लीलो घोड़ो बाबा रो।।

म्हारे रात तो सपने में आया
आया रामापीर जी।।

बांझिया ने बेटा देवे पंगलिया ने पाव जी
रामा पी रखे पालका रे छाव रे।।

म्हारे रात तो सपने में आया
आया रामापीर जी।।

बाबो बानवे सगरा अटकाया काम
हज़ारी लगाओ लेकर रूनिचा धाम जी।।

म्हारे रात तो सपने में आया
आया रामापीर जी।।

घोड़े पर बैठा देखो मेदा देना लाल ने
घड़ी घड़ी दुतकारा घाला घोड़े रे चाल ने।।

म्हारे रात तो सपने में आया
आया रामापीर जी।।

रज़िया सर जैसी भजन बानवे
मीठी मीठी राग में नागोरी गावे।।

म्हारे रात तो सपने में आया
आया रामापीर जी।।

Nooni Chara Margasi
Aayo Daudo Aayo Daudo
Leelo Leelo Ghodo Baba Ro

Mhare Raat To Sapne Mein Aaya
Aaya Ramapeer Jee

Banjhiya Ne Beta Deve
Pangaliya Ne Paav Jee
Rama Pee Rakhe Palka Re Chhav Re

Mhare Raat To Sapne Mein Aaya
Aaya Ramapeer Jee

Babo Banave Sagra Atkaya Kaam
Hazari Lagao Lekar Runicha Dhaam Jee

Mhare Raat To Sapne Mein Aaya
Aaya Ramapeer Jee

Ghode Par Baitha Dekho
Meda Dena Laal Ne
Ghadi Ghadi Dutkara Ghala
Ghode Re Chaal Ne

Mhare Raat To Sapne Mein Aaya
Aaya Ramapeer Jee

Rajiya Sar Jaisi Bhajan Banave
Meethi Meethi Raag Mein Nagori Gaave

Mhare Raat To Sapne Mein Aaya
Aaya Ramapeer Jee

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Rajasthani Bhajan Lyrics – bhakti.lyrics-in-hindi.com

Leave a Reply