आसरो बालाजी म्हणे थारो, थे कस्ट निवारो ,
पधारो माहरे आगणिए पधारो,
थारी मैं बुलावा जय जय कार,
थारी मैं बुलावा जय जय कार,
सालासर में सज्यो है दरबार
अंजनी का लाला दुखिआरा दातार
थाने जो धेआवे करेदो बेडा पार
काटदो धन्नेओ दुःख महारो, कस्ट निवारो ,
पधारो माहरे आगणिए पधारो
थारी मैं बुलावा जय जय कार,
साधेया हो थे राम जी रा का काज
शरण पड़ेया की रखो जी म्हारी लाज
बैठया मैं उडीका बजरंगी थाने आज
चालणो नहीं रे कोई लारो, थे कस्ट निवारो ,
पधारो माहरे आगणिए पधारो,
थारी मैं बुलावा जय जय कार,
बल देवो में बड़ा ही कमजोर
तारणहार मैं पापी घनघोर
थे ना सुनुँगा सुनेगो गुण और
थारो ही ओ सरल बिचारो, थे कस्ट निवारो ,
पधारो माहरे आगणिए पधारो ,
- दर्शन को तेरे आया,मैया ये तेरी माया,
- दिल ले गया श्याम दिल ले गया.
- साईं नाम की झोली भरो, साईं नाम की झोली भरो,
- माता रानी फल देगी, आज नहीं तो कल देगी ।
- हाथां रचगी.माँ के हाथां रचगी.
- तेरी बिगड़ी बनेगी वृन्दावन जाने से,
- दुर्गा दुर्गति दूर कर, सिद्ध करो सब काज
asaro balaji mahne tharo the kasht niwaro pa Bhajan Lyrics
asaro balaji mhane tharo, the kast nivaro ,
pdharo mahare aganie pdharo,
thari mainbulava jay jay kar
salasar me sajyo hai darabar
anjani ka lala dukhiara datar
thane jo dheave karedo beda par
katado dhanneo duhkh maharo, kast nivaro ,
pdharo mahare aganie pdharo
thari mainbulava jay jay kar
sadheya ho the ram ji ra ka kaj
sharan padeya ki rkho ji mhari laj
baithaya mainudika bajarangi thane aj
chalano nahi re koi laro, the kast nivaro ,
pdharo mahare aganie pdharo,
thari mainbulava jay jay kar
bal devo me bada hi kamajor
taranahar mainpapi ghanghor
the na sununga sunego gun aur
tharo hi o saral bicharo, the kast nivaro ,
pdharo mahare aganie pdharo ,
thari mainbulava jay jay kar
asaro balaji mhane tharo, the kast nivaro ,
pdharo mahare aganie pdharo,
thari mainbulava jay jay kar